Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι στρατιώτης του Μαρτίνεθ, έχω δεθεί με την ομάδα»
Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μίλησε για την πρόκριση επί των Βέλγων, αλλά και για το δέσιμο που ήδη έχει αποκτήσει με την ομάδα.
Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ και το γκολ που πέτυχε στέλνοντας τους Πειραιώτες στα πλέι οφ του Europa League.
Ο Έλληνας άσος τόνισε ότι είναι στρατιώτης του προπονητή του ενώ επισήμανε πως ήδη έχει δεθεί με τη νέα του ομάδα.
Όσα είπε ο Αλεξανδρόπουλος:
«Καταφέραμε έστω και έτσι ενωμένοι να βρούμε την λύση και να πάρουμε την πρόκριση.
Έχω έρθει λίγες μέρες έχω προσαρμοστεί, είμαι ο στρατιώτης του προπονητή, είμαι έτοιμος να βοηθήσω παντού. Θέλω να πω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου μέχρι το επιτελείο. Έχω δεθεί, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτή την εμφάνιση.
Θέλουμε χρόνο και αυτός κερδίζεται με νίκες. Τώρα που κερδίζουμε οφείλουμε να δουλέψουμε παραπάνω και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.