Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι στρατιώτης του Μαρτίνεθ, έχω δεθεί με την ομάδα»
Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μίλησε για την πρόκριση επί των Βέλγων, αλλά και για το δέσιμο που ήδη έχει αποκτήσει με την ομάδα.
Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ και το γκολ που πέτυχε στέλνοντας τους Πειραιώτες στα πλέι οφ του Europa League.
Ο Έλληνας άσος τόνισε ότι είναι στρατιώτης του προπονητή του ενώ επισήμανε πως ήδη έχει δεθεί με τη νέα του ομάδα.
Όσα είπε ο Αλεξανδρόπουλος:
«Καταφέραμε έστω και έτσι ενωμένοι να βρούμε την λύση και να πάρουμε την πρόκριση.
Έχω έρθει λίγες μέρες έχω προσαρμοστεί, είμαι ο στρατιώτης του προπονητή, είμαι έτοιμος να βοηθήσω παντού. Θέλω να πω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου μέχρι το επιτελείο. Έχω δεθεί, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτή την εμφάνιση.
Θέλουμε χρόνο και αυτός κερδίζεται με νίκες. Τώρα που κερδίζουμε οφείλουμε να δουλέψουμε παραπάνω και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.