Τραυματίστηκε σοβαρά ο μικρός γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε
Άτυχος στάθηκε ο μικρός γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζουλιάνο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης.
Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Τζουλιάνο Σιμεόνε. Ο μικρός γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε χτύπησε σοβαρά μετά από μαρκάρισμα σε φιλικό παιχνίδι και αποχώρησε με ασθενοφόρο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Σιμεόνε τραυματίστηκε στο πόδι του, όπου έχει βγει από τη θέση του. Ο νεαρός επιθετικός που αγωνίζεται δανεικός στην Αλαβές τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπούργος.
Πέρυσι ο 20χρονος φορ αγωνίστηκε στην Σαραγόσα, όπου είχε εννέα γκολ σε 37 παιχνίδια, ενώ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Δείτε το βίντεο:
La entrada en cuestión: pic.twitter.com/W7v4gEC4NM
— Pascual Ruiz Arnal (@pascualruizar) August 6, 2023
- Μπερδεύοντας το bella ciao με το… ciao bella και τον Μάριο με τον Πάριο (vids)
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Ολυμπιακός: Κατέκτησε το 67ο πρωτάθλημα Γενικής στην κολύμβηση και 61ο Ανδρών
- Διασυρμός ως το Μαϊάμι για τον Μάριο Ηλιόπουλο: Το έκανε… Eurovision (vid)
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)



























































![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442