
Για διακοπές στην Ελλάδα Ντιέγκο Σιμεόνε και η σύζυγός του – Οι φωτογραφίες στον Παρθενώνα και η Μύκονος
Δείτε τις φωτογραφίες
Ένας ακόμα «αστέρας» του ποδοσφαίρου που προτιμά την Ελλάδα, για τις διακοπές του. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, βρίσκεται στη χώρα μας, μαζί με τη σύζυγό του.
Άφησαν τις κόρες τους στη Μαδρίτη και ήρθαν στην Ελλάδα για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η σύζυγός του, Κάρλα Περέιρα, βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στα social media.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το ζευγάρι επέλεξε αρχικά να μείνει σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ανέβηκε στην Ακρόπολη και φωτογραφήθηκε μπροστά στον Παρθενώνα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες αναρτήσεις της Περέιρα, το ζευγάρι «μετέφερε» τις διακοπές του στη Μύκονο.


Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις