Η κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό έφτασε, καθώς ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στα γραφεία της Arcadia για να έχει συνάντηση με τους προέδρους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο Σλούκας θεωρητικά είναι ελεύθερος πλέον μετά από τρία χρόνια στο λιμάνι, όμως έχει δώσει προτεραιότητα στους Πειραιώτες, ώστε να συζητήσουν για τους οικονομικούς όρους, αλλά και τον ρόλο του στην ομάδα.
Ο Έλληνας γκαρντ βρισκόταν την προηγούμενη βδομάδα στη Σαρδηνία για διακοπές, επέστρεψε όμως για το κρίσιμο ραντεβού με τους προέδρους των νταμπλούχων και πλέον είναι θέμα ωρών να γίνει γνωστή η τελική απόφαση του παίκτη για το μέλλον του.
Φυσικά, η αγωνία στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι στο… κόκκινο, ενώ από την πλευρά τους οι Αγγελόπουλοι, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλουν διακαώς την παραμονή του στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προτείνει στον Σλούκα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με απολαβές που θα φτάνουν ή θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.