Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Σακραμέντο: «Πάνε για ιστορική σεζόν οι Κινγκς μετά και την αναβάθμιση με Βεζένκοφ»

Χαμός στο Σακραμέντο: «Πάνε για ιστορική σεζόν οι Κινγκς μετά και την αναβάθμιση με Βεζένκοφ»

Η απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Κινγκς έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο Σακραμέντο, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες κινήσεις των «Βασιλιάδων».

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να διαλέγει τελικά τον δρόμο του NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς, επιλέγοντας να δοκιμάσει την τύχη του και να κυνηγήσει το όνειρο του NBA.

Όπως είναι λογικό με τον Βεζένκοφ να πηγαίνει στην Αμερική ως ο MVP της Euroleague, έχει προκαλέσει ανυπομονησία στους φίλους της ομάδας και σε όσους τον έχουν παρακολουθήσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μάλιστα τα τοπικά ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται καθημερινά μαζί του, με τον Λόγκαν Στρακ να αναφέρει στην ιστοσελίδα «A Royal Pain» για την απόκτηση του Σάσα αλλά και για τις υπόλοιπες κινήσεις των Κινγκς στη Free Agency:

«Ο Βεζένκοφ αναμένεται να ταιριάξει αμέσως στον πάγκο των Κινγκς και να παίζει στο πλευρό του Τρέι Λάιλς που αποκτήθηκε πρόσφατα. Οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα, το υψηλό I.Q. του και το εντυπωσιακό σουτ του, τον κάνει τέλειο για το Σακραμέντο».

«Αυτό σημαίνει πως ο Τρέι Λάιλς, ο Κρις Ντουάρτε, ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Ντέιβιον Μίτσελ και ο Μαλίκ Μονκ θα είναι το second unit για τους Κινγκς. Με τους βασικούς να έχουν παραμείνει και τον πάγκο να έχει αναβαθμιστεί, είναι έτοιμοι για μία ακόμη ιστορική σεζόν».

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024