Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ώρα της κρίσης για Σλούκα: Σήμερα το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Η ώρα της κρίσης για Σλούκα: Σήμερα το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, μετά τη συνάντησή του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Τέλος στην αναμονή και την αγωνία μπαίνει σήμερα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς μέσα στη μέρα ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να συναντηθεί με τους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ο Σλούκας επέστρεψε από τις διακοπές του στη Σαρδηνία χθες (02/07) και από τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Arcadia, οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρόλευκων» και ο διεθνής γκαρντ θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα συζητήσουν για όλα τα ζητήματα που του απασχολούν με κυριότερο εκείνο του χρόνου συμμετοχής του και του ρόλου του στην ομάδα.

Έμεινε ελεύθερος μετά από μια τριετία στο λιμάνι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλουν σαν… τρελοί στο ρόστερ της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο θα συζητήσουν τους όρους του συμβολαίου του και όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στη συνάντηση καθώς είναι στην Τουρκία για το σεμινάριο της Ένωσης Προπονητών της Euroleague

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει την προτεραιότητα στις συζητήσεις στον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό, με τη μισή Ευρώπη να «παραμονεύει» για να τον αποκτήσει, αφού δεδομένα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους γκαρντ στη Γηραιά Ήπειρο.

Από την έκβαση του σημερινού ραντεβού όπως είναι λογικό θα εξαρτηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι προετοιμασμένοι για την πιθανή αποχώρηση του Σλούκα. Με τον Βεζένκοφ να έχει φύγει, σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση και του Σλούκα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον αριθμό των Ελλήνων, οπότε φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη με ελληνικό διαβατήριο. Συγκεκριμένα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μπορεί ο ομογενής γκαρντ να μην κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αυτήν την ώρα, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα, καθώς η συνεργασία τους τη φετινή σεζόν δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για καμία από τις δύο πλευρές.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024