Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλες οι λεπτομέρειες πριν από το ραντεβού: Τι θα προτείνει στον Σλούκα ο Ολυμπιακός- Τι θα ζητήσει ο παίκτης

Όλες οι λεπτομέρειες πριν από το ραντεβού: Τι θα προτείνει στον Σλούκα ο Ολυμπιακός- Τι θα ζητήσει ο παίκτης

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το μέλλον του Κώστα Σλούκα. Όλα τα δεδομένα της συνάντησης με τους Αγγελόπουλους. Τι δίνει ο Ολυμπιακός, τι θέλει ο Έλληνας γκαρντ…

Ο Κώστας Σλούκας\ επέστρεψε από τις διακοπές του στη Σαρδηνία και πλέον όλα περιστρέφονται γύρω από την μεγάλη απόφαση που πρόκειται να πάρει ο Έλληνας γκαρντ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό.

Ο «υπαρχηγός» των Πειραιωτών έχει μείνει ελεύθερος μετά από τρία χρόνια και θα καθίσει σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν για την παραμονή του Έλληνα γκαρντ.

Η αγωνία στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι τεράστια για τον Σλούκα, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε και ο Σάσα Βεζένκοφ και η αλήθεια είναι ότι τόσο η διοίκηση όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλουν διακαώς το να μείνει ο 33χρονος στο λιμάνι. Τα δεδομένα στην υπόθεση είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα για τον Σλούκα, ενώ το μεσημέρι ενδεχομένως να κριθούν τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του λοιπόν θα δείξει πόσο θέλει τον παίκτη, προσφέροντας του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα ξεπερνάει πιθανότατα τα 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και θα είναι για 2 χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Η πρόταση είναι εξαιρετική από πλευράς Ολυμπιακού, ενώ φαίνεται πριν καν τη συνάντηση ότι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα το οικονομικό στο αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα, αλλά ο ρόλος του παίκτη. Εξάλλου, αυτό είναι που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία για τον Σλούκα, που θέλει έναν πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον και να είναι το πρώτο «βιολί» της ομάδας.

Ο Μπαρτζώκας λοιπόν όπως έχουν δείξει και οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό κομμάτι και ο τρόπος που έχει δομηθεί η περιφέρεια της ομάδας, δείχνει ότι έχει προετοιμάσει το έδαφος και την ομάδα μετά την απόκτηση και του Γουίλιαμς-Γκος για να έχει περισσότερο χρόνο ο Σλούκας με την «first unit» και να αγωνίζεται βασικός. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον Έλληνα γκαρντ, ο Μπαρτζώκας επίσης, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει προτεραιότητα το λιμάνι, αρκεί να ακούσει αυτά που θέλει.

Το κρίσιμο ραντεβού σήμερα θα κρίνει όλο τον σχεδιασμό της ομάδας ουσιαστικά, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι τόσο θετικές με τα τωρινά δεδομένα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του. Κάτι που αν γίνει θα είναι μια τεράστια απώλεια. Η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα…

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024