Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι φαίνεται πως να έχει μπει ο Τάσος Δουβίκας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Γαλατά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ φέτος στην Eredivisie.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Ουτρέχτη για την απόκτησή του, η οποία φτάνει στα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε πως, ο Δουβίκας έγραψε φέτος 38 συμμετοχές συνολικά με την ομάδα στην οποία μετακινήθηκε από τον Βόλο και πέτυχε 22 γκολ.
Δείτε το σχετικό tweet για το ενδιαφέρον της Γαλατά:
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Μια φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Το εντυπωσιακό κορεό των «ερυθρόλευκων».