Ο Μιχάλης Σαράντης με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα στην καριέρα του, αυτό το διαστημα βρίσκεται στις πρόβες για τη νέα παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Άρη Σερβετάλη. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Σταματέλου.
Υπάρχει κάτι που φοβάσαι, που απεύχεσαι να σου συμβεί;
Φοβάμαι πως θα πεθάνω και δεν θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει. Δεν θέλω να πεθάνω νέος. Έχω πολλούς λόγους να φοβάμαι.
Είσαι μεμψίμοιρος, έχεις αρρωστοφοβία;
Όχι, όμως επειδή και οι δυο μου γονείς έφυγαν ταλαιπωρημένοι, άρρωστοι, φοβάμαι. Δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε επίγνωση ότι μπορεί να είναι και η τελευταία μέρα της ζωής μας. Είναι πολύ σημαντικό να χαιρόμαστε και να εκτιμούμε τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής. Είναι θέση ζωής αυτό. Αυτό είναι το πολύ μεγάλο δώρο που μου έκανε η ζωή. Μέσα από τις απώλειες και το θέατρο να συνειδητοποίησω πως διαστέλλεται και συστέλλεται ο χρόνος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας