Η Ουτρέχτη ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα του Άγιαξ, ωστόσο ο Τάσος Δουβίκας βρήκε για ακόμη μία φορά δίχτυα, ισοφαρίζοντας προσωρινά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.
Στο 49′ συγκεκριμένα, ο διεθνής φορ σκόραρε με ένα υπέροχο τελείωμα αφού τα έβαλε με όλη την άμυνα του Αίαντα κι έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, με τον Τσάβι Σίμονς να ακολουθεί με 17.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.