Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμι Φοξ: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Η οικογένειά του προετοιμάζεται για τα χειρότερα

Τζέιμι Φοξ: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Η οικογένειά του προετοιμάζεται για τα χειρότερα

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται για τέταρτη εβδομάδα υπό παρακολούθηση σε ιατρική μονάδα στη Τζόρτζια.

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Τζέιμι Φοξ, με την οικογένειά του να φαίνεται πως «προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιατρική μονάδα στη Τζόρτζια στις 13 Απριλίου, όπως είχε αποκαλύψει η κόρη του Κορίν.

Σε δήλωσή της η οικογένειά του είχε αναφέρει ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή». Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει παρά μόνο ότι βρίσκεται «υπό παρακολούθηση».

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στο TMZ ότι «χρειάζεται όλες τις προσευχές και τις ευχές που μπορούν να συγκεντρώσουν οι θαυμαστές του» ενώ ένα άλλο πρόσωπο αποκάλυψε στο Radar Online ότι η οικογένειά του «ελπίζει για το καλύτερο», αλλά «προετοιμάζεται για το χειρότερο».

«Οι άνθρωποι του Τζέιμι λένε ότι τα πάει καλά και βελτιώνεται, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να βρουν την αιτία των προβλημάτων του – αλλά δεν θα βρισκόταν σε νοσοκομείο τόσο καιρό αν ήταν έστω και λίγο καλά», πρόσθεσε.

Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο

Τα νέα αυτά έρχονται λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του Τζέιμι Φοξ από το νοσοκομείο. Ο ηθοποιός, με μήνυμά του στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό του για τη στήριξη που του δείχνει στην περιπέτεια της υγείας του

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη. Νιώθω ευλογημένος», έγραψε στην ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα story, στο οποίο ευχαρίστησε τον Νικ Κάνον, ο οποίος τον αντικατέστησε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Fox, «Beat Shazam».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ευρέως αναγνωρισμένος για τους ρόλους του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Django Unchained», έκανε γυρίσματα για ταινία στην Ατλάντα όταν αρρώστησε.

Η ταινία στην οποία δούλευε εκείνη την περίοδο ο Φοξ ήταν μια επερχόμενη κωμωδία, που γυρίστηκε για το Netflix, με τίτλο «Back In Action». Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η Κάμερον Ντίαζ και θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία θα εμφανιστεί μετά τη συνταξιοδότησή της πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024