Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία για τον Τζέιμι Φοξ - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αγωνία για τον Τζέιμι Φοξ – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Τζέιμι Φοξ που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στιγμές αγωνίας για τους κοντινούς ανθρώπους του διάσημου ηθοποιού Τζέιμι Φοξ, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ήταν η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Κορίν, που δημοσιοποίησε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για ιατρική επιπλοκή που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram η κόρη του.

Άγνωστο τι οδήγησε τον Τζέιμι Φοξ στο νοσοκομείο

Η κατάσταση του Τζέιμι Φοξ, σύμφωνα με πηγές του TMZ, ήταν αρκετά σοβαρή. Για αυτό και ο διάσημος ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που αρκετοί συγγενείς του έσπευσαν στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό του.

«Τώρα επικοινωνεί» ανέφερε πηγή που επικαλείται το TMZ.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Παραμένει άγνωστο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 55χρονος ηθοποιός.

Παρά τη δήλωση της οικογένειάς του ότι η κατάστασή του βελτιώνεται, δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο ή να επιστρέψει στα γυρίσματα.

To «meltdown» του Τζέιμι Φοξ

Ο Τζέιμι Φοξ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της ταινίας Back In Action, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Κάμερον Ντίαζ και την Γκλεν Γκλόουζ. Η ταινία είχε προωθηθεί και ως το μεγάλο comeback της Κάμερον Ντίαζ στον κινηματογράφο.

Η Κάμερον Ντίαζ είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τη showbiz το 2018 και επέστρεψε μετά από παρότρυνση του στενού της φίλου Τζέιμι Φοξ. Το comeback της, όμως, συνοδεύτηκε και από ένταση στα γυρίσματα, με τον Τζέιμι Φοξ να απολύει τρεις εργαζόμενους.

Και μπορεί η σχέση της Κάμερον Ντίαζ να μη διαταράχθηκε με τον Τζέιμι Φοξ, ωστόσο αυτό φαίνεται να την οδηγεί να αποσυρθεί ξανά μετά από αυτή την ταινία. Μισεί άλλωστε να περνά χρόνο μακριά από την οικογένειά της, καθώς και τις εντάσεις που προκύπτουν στα σετ γυρισμάτων.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024