Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φόβοι για τον Τζέιμι Φοξ - «Προσευχηθείτε για εκείνον»

Φόβοι για τον Τζέιμι Φοξ – «Προσευχηθείτε για εκείνον»

Παραμένει στο νοσοκομείο για 3η εβδομάδα ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέιμι Φοξ. Είχε καταρρεύσει στη διάρκεια γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Είναι η τρίτη εβδομάδα που ο αγαπημένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας του.

«Προσευχηθείτε για εκείνον» είναι η έκκληση που απευθύνει φίλος της οικογένειας στα αμερικανικά ΜΜΕ. Αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντι έχει ανάγκη τις προσευχές τον θαυμαστών του.

Λόγω της περιπέτειας με την υγεία του, ο Τζέιμι Φοξ δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Beat Shazam». Τα γυρίσματα ξεκινούν από σήμερα με νέο παρουσιαστή. Από τα γυρίσματα θα απουσιάζει και η κόρη του Κορίν, η οποία είναι DJ στο σόου. Επιλέγει να παραμείνει στο πλευρό του πατέρα της στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το TMZ.

Συνεχίζονται παράλληλα τα γυρίσματα της ταινίας Back in Action, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Φοξ, με κασκαντέρ στη θέση του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Το μήνυμα για τον Τζέιμι Φοξ

Ήταν στις 12 Απριλίου που η κόρη του Τζέιμι Φοξ, Κορίν, έκανε γνωστό πως ο πατέρας της υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή. Κάτι που επέβαλε και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης.

Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram η κόρη του.

To «meltdown» στα γυρίσματα του Back in Action

Ο 55χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της ταινίας Back In Action, στην οποία πρωταγωνιστούν και οι Κάμερον Ντίαζ και Γκλεν Γκλόουζ.

Η ταινία είχε προωθηθεί ως το μεγάλο comeback της Κάμερον Ντίαζ στον κινηματογράφο.

Η Κάμερον Ντίαζ είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τη showbiz το 2018 και επέστρεψε μετά από παρότρυνση του στενού της φίλου Τζέιμι Φοξ. Το comeback της, όμως, συνοδεύτηκε και από ένταση στα γυρίσματα, με τον ηθοποιό να απολύει τρεις εργαζόμενους.

Και μπορεί η σχέση της Κάμερον Ντίαζ να μη διαταράχθηκε με τον Τζέιμι Φοξ, ωστόσο αυτό φαίνεται να την οδηγεί να αποσυρθεί ξανά μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ταινία. Μισεί άλλωστε να περνά χρόνο μακριά από την οικογένειά της, καθώς και τις εντάσεις που προκύπτουν στα σετ γυρισμάτων.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024