Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντρου Μπάριμορ: Έπινα τόσο αλκοόλ που μέχρι και ο ψυχολόγος μου με παράτησε

Ντρου Μπάριμορ: Έπινα τόσο αλκοόλ που μέχρι και ο ψυχολόγος μου με παράτησε

Η ηθοποιός μίλησε για τον αγώνα της να κόψει το αλκοόλ και πόσο τη βοήθησε σε αυτό η νέα της εκπομπή

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ντρου Μπάριμορ. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τους αγώνες της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, μετά το διαζύγιό της από τον Γουίλ Κόπελμαν.

Σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι κατανάλωνε τόσο πολύ αλκοόλ μετά τον χωρισμό της, που ακόμη και ο ψυχοθεραπευτής της, Μπάρι Μίτσελς, την εγκατέλειψε.

«Μου είπε ‘δεν μπορώ άλλο’ κι εγώ του είπα ότι καταλαβαίνω. Δεν τον έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πήγαινα καλύτερα. Και του είπα πως ‘ελπίζω πως μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του’» αναφέρει.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι άρχισε να πίνει πολύ, γιατί ένιωσε ότι απέτυχε να δώσει στις δύο κόρες της μια ενωμένη οικογένεια. Αυτό οδήγησε σε μία «προσωρινή καταστροφή», στην οποία οι στενοί της φίλοι δεν μπορούσαν να την ακολουθήσουν. Ωστόσο, πίστευαν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, η Μπάριμορ αναφέρθηκε στην Κάμερον Ντίαζ, η οποία είχε δηλώσει μάλιστα, στο παρελθόν για την κατάσταση της φίλης της: «Ήταν δύσκολο να το βλέπεις, αλλά πίστευα ότι το είχε. Ήξερα ότι αν κολλούσαμε όλοι μαζί της και της παρέχαμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της. Έχω απόλυτη πίστη σε αυτήν. Δεν μπορείς καν να καταλάβεις πόσο δύσκολο ήταν να είσαι εκείνη ως παιδί. Και ξαφνικά, βλέπεις αυτή την ικανότητα να σώζει τον εαυτό της».

Το 2019, μετά τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής της «Drew Barrymore Show», κατάφερε τελικά να περιορίσει το αλκοόλ και να βρει ξανά τον εαυτό της. «Νομίζω ότι η ευκαιρία αυτή ήρθε την καλύτερη στιγμή» είπε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι με τον καιρό συνειδητοποίησε πως το να είναι με τις κόρες της την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε έναν «αγώνα δρόμου» για όλη της τη ζωή.

«Συνειδητοποίησα ότι μόνο με τα κορίτσια μου, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό χάμστερ για όλη μου τη ζωή. Ίσως όμως, να υπάρξει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα» δήλωσε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024