Σοκ για Σβεντ: Δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο!
Ο Αλεξέι Σβεντ τραυματίστηκε στο κεφάλι , μετά από επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο της Μόσχας.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ, ο Αλεξέι Σβεντ έπεσε θύμα επίθεσης από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο αργά χθες το βράδυ.
Ο Ρώσος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από πτώση και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Ο Σβεντ έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, ενώ παράλληλα ο 34χρονος άσος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του.
Θυμίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ αποκλείστηκε στα ημιτελικά της VTB League με 4-3 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, δεν έφτασε καν στους τελικούς.
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους» – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντετοκούνμπο
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Οι Dodgers έσπασαν κάθε ρεκόρ: Το πιο ακριβό opening game στην ιστορία του MLB
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442