Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξε ο δρόμος για τον Μιλουτίνοφ

Άνοιξε ο δρόμος για τον Μιλουτίνοφ

Το ιστορικό «κάζο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι εξελίξεις για το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν εντός έδρας με 103-100 και για πρώτη φορά στην ιστορία της έμεινε εκτός τελικών στη VTB League, σε ένα ασύλληπτο κάζο…

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι 45 λεπτών το οποίο και κρίθηκε στην παράταση στη Μόσχα η ομάδα του Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκλείστηκε και ολοκλήρωσε πρόωρα τη σεζόν, με τον Σέρβο γίγαντα να ετοιμάζεται για νέες… προκλήσεις στην καριέρα του μια ώρα αρχύτερα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε στο Game 7 της σειράς 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 μπλοκ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο και μάλλον ήταν το τελευταίο ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ρωσικής αρκούδας. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τους Ρώσους και γίνεται ο κακός χαμός στη Euroleague για να τον πείσουν να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο «Μίλου» έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια και μάλιστα για να πάει άμεσα και να αγωνιστεί και στα play off του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ εφόσον δεν ανανεώσει με την ΤΣΣΚΑ που μοιάζει με δεδομένο, θα ασχοληθούν κι άλλες ομάδες με την περίπτωση του.

Ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ δεν θα έλεγε «όχι» να επιστρέψει ακόμη και στην Ελλάδα, όμως προς το παρόν δεν έχει προκύψει το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι είχε ασχοληθεί με τον παίκτη, είχε καταθέσει και την πρόταση του, όμως η ΤΣΣΚΑ δεν του επέτρεψε να φύγει.

Πλέον, εφόσον μείνει ελεύθερος θα είναι σαφώς πιο εύκολο να τον διεκδικήσει κάποια ομάδα, με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στις επόμενες μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ στη Euroleague από τη νέα σεζόν, αλλά και πως θα είναι πολλοί οι «μνηστήρες» που θα κυνηγήσουν την υπογραφή του, με Ολυμπιακό, αλλά και Παναθηναϊκό να είναι πιθανό να κάνουν κι εκείνη την κίνηση τους…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024