Έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην «Ελληνική Λύση»
Μετά τις καταγγελίες από πρώην στελέχη του κόμματος για «μαύρο χρήμα».
Με παρέμβαση του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ξεκινά έρευνα για τα όσα καταγγέλλονται για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση».
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της Ανεξάρτητης Αρχής έχουν «παγώσει» λόγω εκλογών, η σοβαρότητα των καταγγελλομένων προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης προς κάθε κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο της έρευνας, τόσο οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι θα τεθούν υπό το μικροσκόπιο της Αρχής και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα μπουν στο κάδρο των ερευνών.
Υπενθυμίζεται ότι στους κόλπους του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου έχει ξεσπάσει «πόλεμος», με τους αποχωρήσαντες βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου να καταγγέλλουν ότι δίνονταν στο κόμμα χρήματα και συγκεκριμένα 500 ευρώ το μήνα.
- Πολλά όπλα, λιγότερες δολοφονίες: Το αυστραλιανό παράδοξο μετά το 1996
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν εύστοχοι»
- Πώς οι βιομηχανίες μπορούν να εξοικονομήσουν 11,28 εκατ. δολάρια ετησίως
- Χανιά: Αιματηρή ληστεία στο κέντρο της πόλης – Άγρια συμπλοκή των δραστών με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος
- Μοιράζεσαι την οθόνη σου; Μπορεί να μοιράζεσαι και τα μυστικά σου
- Χιμένεθ: «Να έρθει γρήγορα ο Ιανουάριος να ενισχυθούμε, γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα»
- Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)


















![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442