Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν στο Posidonio αυτό το καλοκαίρι ο Θοδωρής Φέρρης μαζί με την εκρηκτική pop performer, Josephine.
Οι δυο αγαπητοί καλλιτέχνες, οι οποίοι προέχονται από μια «γεμάτη» χρονιά με δεκάδες sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Κατερίνα Λιόλιου και Πέτρο Ιακωβίδη αντίστοιχα, συναντώνται για πρώτη φορά στη σκηνή στο ανακαινισμένο Posidonio Palace Music Hall.
Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές θα κρατήσουν συντροφιά στους θαμώνες για όλο το καλοκαίρι στην παραλιακή, με ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα.
Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο το Grand Opening του προγράμματος έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 12 Μαΐου και θα συνεχιστεί και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή και Σάββατο.