Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θοδωρής Φέρρης ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη για 4 μήνες - Την αποχαιρετά με τέσσερα μεγάλα πάρτυ

Ο Θοδωρής Φέρρης ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη για 4 μήνες – Την αποχαιρετά με τέσσερα μεγάλα πάρτυ

Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου και Ματίνα Ζάρα αποτέλεσαν για σχεδόν δύο χρόνια το τρίδυμο της επιτυχίας!

Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κι εδώ που τα λέμε γιατί να αλλάξεις, όταν έχεις βρει τη συνταγή της επιτυχίας;

Όλα αυτά τα παραπάνω (κι άλλα παρόμοια τσιτάτα) φαίνεται πως σκέφτηκε η ομάδα πίσω από το… τρίδυμο της επιτυχίας και μετά από μιάμιση άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Romeo και μια εξίσου επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα αποφάσισαν να ξεσηκώσουν και τη Θεσσαλονίκη!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Φέρρη, την Κατερίνα Λιόλιου και την Ματίνα Ζάρα, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την αποκαλούμενη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, αλλά… σίγουρα πρωτεύουσα της διασκέδασης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο και το παρατσούκλι «ξε…σαλονίκη».

Το μουσικό – σχήμα έκπληξη της περασμένης σεζόν διοργάνωνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο το πιο δυνατό πάρτυ της Θεσσαλονίκης στο πλήρως ανακαινισμένο Barbarella Club.

Το τρίδυμο της επιτυχίας!

Ο Θοδωρής Φέρρης για ακόμα μια φορά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πίστα του Barbarella, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του στο κατάμεστο μαγαζί. Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια βλέπει της μετοχές του να αυξάνονται κατακόρυφα και κάθε νέο τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται πλέον τεράστια επιτυχία.

Μαζί του η Κατερινα Λιόλιου, η οποία έχει κάνει τους απανταχού χωρισμένους να τραγουδούν… «τώρα πια απ’ τα story μου θα με βλέπεις αγόρι μου» κι έχει κάνει όλη την Ελλάδα να την αποκαλεί «Κατερινακι», καθώς τα τραγούδια της ακούγονται όλη μέρα στα ραδιόφωνο.

Τη συνταγή της επιτυχίας ολοκληρώνει η Ματίνα Ζάρα, μια από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Αν και αρκετά νέα, η Ματίνα Ζάρα έχει την ικανότητα να γεμίζει (ακόμα κι όταν είναι μόνη της) τη σκηνή, ενώ σίγουρα για αρκετές μέρες όσοι την έχουν δει από κοντά θα σιγοτραγουδούν το τραγούδι της, το οποίο έχει τίτλο… Ματίνα!

Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και το πάρτυ στο Barbarella ολοκληρώνεται το επόμενο το Σαββατοκύριακο με τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 Μαρτίου και η αυλαία πέφτει 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Θοδωρής Φέρρης, Κατερινα Λιόλιου και Μαρίνα Ζάρα μας προσκαλούν για τέσσερις τελευταίες φορές (για φέτος) για κλείσει η σεζόν όπως πρέπει: Με τέσσερα πολύ μεγάλα πάρτυ!

Και στο τέλος δεν θα μας πουν αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024