Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Έκλαιγα, δεν έτρωγα...»

Συγκλονίζει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Έκλαιγα, δεν έτρωγα…»

Τι εξομολογήθηκε...

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ερωτική απογοήτευση που είχε βιώσει.

«Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Το 2001, όταν ήμουν 20 χρόνων, είχα μια σχέση. Ήταν η πρώτη μου σχέση και διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Ήμουν πιτσιρίκι και σκέψου ότι όταν χώρισα ήμουν πραγματικά στα πατώματα» εξομολογείται ο Θοδωρής Φέρρης.

«Έκλαιγα, δεν έτρωγα, είχα χάσει δέκα κιλά. Με βλέπει η μητέρα μου λοιπόν κλαμένο και μου λέει: ‘Τι έχεις, αγόρι μου;’. Ράκος εγώ, της απαντάω: ‘Χώρισα’. Και τότε μου είπε: ‘Αυτό είναι πολύ καλό. (Στο μεταξύ εγώ να κλαίω, πήγα να τη βρίσω.) Τώρα θα τραγουδάς καλύτερα’» συμπλήρωσε.

«Εγώ λειτουργώ αυθόρμητα και με συναίσθημα. Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν είμαι βολεμένος, τακτοποιημένος, σε ένα πολύ ωραίο και ασφαλές περιβάλλον, με το κορίτσι μου να με περιμένει με ζεστό φαγητό στο κρεβάτι, τότε ίσως κόβεται λίγο το καλλιτεχνικό συναίσθημα.

Αν είμαι όμως μόνος, κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι, ας πούμε, την πρώην, νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα τα τραγούδια. Φυσικά άλλοι άνθρωποι θα ισχυριστούν κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» είπε σε άλλο σημείο.

Ο Θοδωρής Φέρρης θυμάται ένα περιστατικό πριν από τέσσερα χρόνια που τον έκανε να αποφασίσει να κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου».

«Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου καθώς περιλαμβάνεται στον δίσκο μου. Πριν από τέσσερα χρόνια το έβαλα να το ακούσει μια κοπέλα που τότε είχαμε κάτι. Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα και έτσι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κατοχυρώσω. Όταν είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με μαύρο δάκρυ, σκέφτηκα ότι αυτό το τραγούδι αγγίζει. Είναι κάτι αληθινό…» κατέληξε.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024