Ελένη Ροδά: Αποκαλύπτει δύσκολες στιγμές της ζωής της
Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλά για τη διαδρομή στην καριέρα της και το ρόλο της μητέρας.
Η Ελένη Ροδά αποφεύγει να μιλά για την προσωπική ζωή της. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στον χρόνο που αφιέρωσε στον γιο της, την ατυχή εγκυμοσύνη που βίωσε με τον πρώτο της σύζυγο αλλά και το διαζύγιο που μετάνιωσε.
Ως μαμά έχετε τύψεις που λόγω της καριέρας σας δεν είχατε ενδεχομένως τον χρόνο που έπρεπε για να τον αφιερώσετε στον γιο σας;
Του αφιέρωσα περισσότερο από ότι έπρεπε. Από τον καιρό που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος σταμάτησα την καριέρα μου. Δούλευα πού και πού, τον πήγαινα στο σχολείο, τον πήγαινα. Γερμανικά, Ιταλικά, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο παντού.
Είχατε ποτέ κάποια άτυχη εγκυμοσύνη;
Ναι, με τον πρώτο μου άντρα, τον ηθοποιό Γιώργο Λευτεριώτη. Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.
Μετανιώσατε που δεν κάνατε δεύτερο παιδί;
Όταν ήμουν μικρή, έλεγα ότι θα κάνω πέντε παιδιά. Και τον γιο μου μόλις που πρόλαβα και τον έκανα. Γιατί δεν έβαζα σε τάξη τη ζωή μου. Άνθρωποι που ήταν νοικοκυραίοι και θα μπορούσα να είμαι μαζί τους ωραία και νοικοκυρεμένα δεν μου άρεσαν. Μου άρεσαν οι αλλιώτικοι, οι… ταλαιπωρίες (γέλια). Ευτυχώς μετά που γνώρισα τον πατέρα του Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος αλλιώτικος πολύ καλός. Χωρίσαμε γιατί εγώ νόμιζα ότι τα ξέρω όλα.
Μετανιώσατε για το διαζύγιο αυτό;
Ναι, μετάνιωσα. Μείναμε όμως περισσότερο από φίλοι.
- Χριστούγεννα: Πώς να ξεκλειδώσετε το μυστικό των επιτυχημένων αγορών
- Καλλιθέα: Έλεγχοι σε καταστήματα «StripShow» – Πέντε συλλήψεις ατόμων που προήγαγαν στην πορνεία γυναίκες
- Βόλος: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου – Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τους πυκνούς καπνούς
- Γκαρμπαχόσα: «Στη Euroleague οι ομάδες χάνουν το 60% των εσόδων τους – Το ΝΒΑ Europe θα λύσει το πρόβλημα»
- Τσιάρας: Πείσματα τα μπλόκα για τον Τσιάρα – Πετάει ξανά την μπάλα στους αγρότες
- Κλαούντια Ντελμέρ: Πέθανε η τραγουδίστρια, έπειτα από τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο
- «Είμαι αλεξικέραυνο» – Η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει αφόρητα παρεξηγημένη
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό για Ράφα Σίλβα και ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442