Ομαδικός βιασμός στο Ρέθυμνο: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του
Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά από απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο.
Έπειτα από τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, τη λύση έδωσε το δικαστικό συμβούλιο, που τους επέβαλε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.
«Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επίβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμου στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας» ανέφερε ο συνήγορος του γνωστού ράπερ, Ελ. Κάρτσωνας.
«Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας» συμπλήρωσε.
Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό
Η κοπέλα, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος ράπερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί τον 23χρονο, συνεργάτη του ράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.
Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος ράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του 30χρονου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- «Δεν είναι κανένας σοβαρός θεσμός η ευρωπαϊκή εισαγγελία» για τον Γεωργιάδη – Νέα επίθεση κατά της Παπανδρέου
- Ανδρουλάκης: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για τις υποκλοπές και το βλέμμα στις κάλπες
- Ο «Αυτόχειρας» έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442