Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε κατ' οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ για τον «ομαδικό βιασμό» στο Ρέθυμνο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο γνωστός τράπερ για τον «ομαδικό βιασμό» στο Ρέθυμνο

Υπήρξε διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα βρίσκεται ο 24χρονος τράπερ και ο ένας εκ των δύο συνεργατών του που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Για τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι αμφότεροι πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, η απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

Μέχρι τότε, οι εν λόγω κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό τους (πρόκειται για το άτομο με το οποίο φέρεται να μετέβη η κοπέλα στο επίμαχο ξενοδοχείο), αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Τι είχε συμβεί

Η κοπέλα, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί τον 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Τι δηλώνει ο τράπερ

Από την πλευρά του, ο 24χρονος τράπερ, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας.

«Δεν την γνωρίζει, ούτε έχει καμία άλλη σχέση μαζί της. Μέχρι το βράδυ μετά τη συναυλία, δεν την είχε δει», δήλωσε  ο δικηγόρος του τράπερ, Νίκος Αλετράς. «Και η ίδια στην κατάθεση και την καταγγελία της δεν τον κατονομάζει, ούτε τον φωτογραφίζει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Βέβαιη ότι ο γιος της είναι αθώος δηλώνει και η μητέρα του τράπερ.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024