Τράπερ: Παραδόθηκε ο 24χρονος που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του 24χρονου γνωστού τράπερ και δύο ακόμη συνεργατών του.
Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος γνωστός Έλληνας τράπερ κι ο ένας εκ των συνεργατών του, 23 ετών, που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό σε βάρος 19χρονης.
Έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, για ομαδικό βιασμό, σε βάρος του 24χρονου γνωστού τράπερ και δύο ακόμη συνεργατών του, ενός 23χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία.

Ο τελευταίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Της έδωσαν ναρκωτικά και τη βίασαν – Τι είπε το θύμα για τον τράπερ
Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 24, 30 και 23 ετών, εκ των οποίων ο ένας γνωστός τράπερ, τα οποία βρίσκονταν στην Κρήτη στο πλαίσιο συναυλίας.
Στο τέλος της βραδιάς έφυγε από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς και πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ξαφνικά στο δωμάτιο βρέθηκαν και οι άλλοι δύο. Δύο εξ αυτών φέρεται να τη βίασαν, ενώ ο τρίτος ελέγχεται από τις αρχές για το τι έκανε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η 19χρονη στην κατάθεσή της κατήγγειλε πως από τον συνεργάτη του τράπερ οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου της προσέφερε κάνναβη και αφού περιήλθε σε κατάσταση ανικανότητας να αντιδράσει, ο τράπερ μαζί με το τρίτο άτομο τη βίασαν.
Σημειώνεται ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου διενεργεί την προανάκριση.
- Μπαρτσελόνα: Με Φλικ μέχρι το 2028 οι Καταλανοί (pic)
- Χωρίς κράνος 6 στους 10 οδηγούς με ηλεκτρικό πατίνι – Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική
- Φορολογικές δηλώσεις: Πότε γίνεται συμψηφισμός με οφειλές
- Επίκαιρη ερώτηση από τη Μιλένα Αποστολάκη: Όχι στην υποχρεωτική αντιδικία δήμων με εργαζόμενους
- Ένα σπάνιο ντοκουμέντο του Tupac να τραγουδάει «You Don’t Bring Me Flowers»
- Άρης: Αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Βόλο οι Φαμπιάνο και Πέρεθ
- Μυστήριο με ελικόπτερο που παρενόχλησε πλοίο της γραμμής ανάμεσα σε Άνδρο και Μύκονο
- Ν. Ανδρουλάκης για πόθεν έσχες: Ο λογιστής μου δεν συμπεριέλαβε καταθέσεις στο εξωτερικό που δηλώνονται ανελλιπώς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442