Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποινική δίωξη σε βάρος πασίγνωστου τράπερ για ομαδικό βιασμό στην Κρήτη

Ποινική δίωξη σε βάρος πασίγνωστου τράπερ για ομαδικό βιασμό στην Κρήτη

Η καταγγελία έγινε από το ίδιο το θύμα, μία 19χρονη φοιτήτρια

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε σε βάρος  πασίγνωστου τράπερ, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο ακόμα άτομα για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος νεαρής στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Η 19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον 24χρονο τράπερ και ακόμη δύο άντρες, έναν 23χρονο Έλληνα και έναν 30χρονο από την Αλβανία, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίησή της.

Ο τελευταίος μάλιστα, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής. Σήμερα, Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Ρεθύμνου και ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις Αρχές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο βιασμού δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Ήταν δηλαδή σε μία κατάσταση με μειωμένες αντιστάσεις.

Το χρονικό

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού τράπερ το βράδυ της Κυριακής.

Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο του. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και είχαμε και την σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024