Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός ανηλίκου: «Την άκουσε κι άλλος να με απειλεί» λέει ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του

Βιασμός ανηλίκου: «Την άκουσε κι άλλος να με απειλεί» λέει ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του

Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του ο 78χρονος «ξανθός μάγος».

Αρνείται ότι βίασε την ανήλικη βαφτισιμιά του ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός από τη Χαλκιδική, γνωστός ως «ξανθός μάγος». Η υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιος καθώς ο 78χρονος φέρεται να έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ στην ανήλικη για να μην μπορεί να αντισταθεί.

Στον απόηχο της υπόθεσης ο «ξανθός μάγος» μιλά στο GRTimes για τον «εφιάλτη» που λέει ότι βιώνει και δηλώνει αθώος.

«Αρνούμαι την κατηγορία που μου αποδόθηκε, δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. Η ανήλικη θέλησε να με εκδικηθεί επειδή δεν της έκανα το χατίρι να της δώσω 2.000 ευρώ που μου ζήτησε για προσωπική της υπόθεση» επαναλαμβάνει.

«Υπάρχει άνθρωπος που ευτυχώς την άκουσε να με απειλεί ότι θα μου δείξει αυτή τι θα κάνει αφού είχα αρνηθεί να της δώσω τα χρήματα» υποστηρίζει ο 78χρονος.

«Μόνο καλά πράγματα έχω κάνει και αυτό είναι το ευχαριστώ»

«Έτσι βρέθηκα μπλεγμένος χωρίς ακόμη να το έχω καταλάβει το γιατί. Εγώ τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένειά της μόνο καλά πράγματα έχω κάνει και αυτό είναι το ευχαριστώ, να περνάω την πιο φρικτή στιγμή της ζωής μου προφυλακισμένος με αυτή την κατηγορία. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θέλω να πω σε όλους ότι είμαι αθώος» καταλήγει ο «ξανθός μάγος».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και, στη συνέχεια, την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024