Τους Λιάγκα – Λέων κατηγορεί η οικογένεια του Άλκη Καμπανού
Η οικογένεια υπογραμμίζει ότι δεν έδειξαν σεβασμό στη μνήμη του 19χρονου.
Πυρά κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.
Μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια η οικογένεια του 19χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, κατηγορεί τον παρουσιαστή και τον ιατροδικαστή για «προσπάθεια παραπλανήσεως της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς έστω μια αίσθηση ντροπής και με παντελή έλλειψη σεβασμού στον αείμνηστο Άλκη».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, «η ιδιαίτερα αξιοπρεπής χαροκαμένη οικογένεια του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, παρακολούθησε σήμερα το πρωί την αηθέστατη προσπάθεια του «γνωστού» Γιώργου Λιάγκα να «ξεπλύνει» την εντελώς ανήθικη προσπάθεια του Γρήγορη Λέων να εισπράξει παχυλότατη αμοιβή, ο οποίος διέψευσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ κυρία Κοβάτση, η οποία στην κατάθεσή της ήτο κατηγορηματική ότι και οι 12 κατηγορούμενοι χτύπησαν με ρόπαλα και με σίδερα και μαχαίρωσαν με δρεπάνι, μαχαίρι katambit, αλλά και άλλα μαχαίρια τον αείμνηστο Άλκη Καμπανό».
«Με την ανωτέρω συμπεριφορά του ο Γιώργος Λιάγκας παρέβη κάθε ηθικό κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα τηλεδικαστήρια, τα οποία διεξάγει καθημερινά, και κατασκεύασε μαζί με τον Λέων μία εντελώς μεροληπτική εκπομπή, προσβάλλοντας τη μνήμη του Άλκη» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι η οικογένεια του αείμνηστου Άλκη θα στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο τόσο εναντίον των δύο προσώπων.
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442