Ο πακιστανικής καταγωγής δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, στόλισε με μουσουλμανικό διάκοσμο έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της πόλης για τον εορτασμό του Ραμαζανιού.
Η Coventry Street, κοντά στη διάσημη πλατεία Leicester στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, στολίστηκε και φωτίστηκε με μουσουλμανική διακόσμηση ενόψει του Ραμαζανιού.
Ο φωτισμός αποτελούνταν από 30.000 λαμπιόνια.
«Καλό Ραμαζάνι» γράφτηκε με φώτα στο δρόμο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.
Ο στολισμός εγκαινιάστηκε σε τελετή στην οποία παρευρέθηκε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος είναι ένας από τους 1,3 εκατομμύρια μουσουλμάνους στην πόλη που γιορτάζουν το Ραμαζάνι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας