Στην Αθήνα έχει μετακομίσει μόνιμα ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος προσελήφθη σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Αθήνα, όπως μετέδωσε το «Πρωινό» του Ant1.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνάδελφοί του αλλά και πελάτες τον αναγνωρίζουν και έτσι δέχεται ερωτήσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Ο ίδιος αποφεύγει να τοποθετηθεί και περιμένει την απόφαση των δικαστών αφού η δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε εξέλιξη.
Όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, πιθανώς η απουσία του από δύο δικάσιμους σχετίζεται με τη νέα δουλειά του. Επίσης, οι συντελεστές της εκπομπής σημείωσαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί μια σοβαρή σχέση και ζει στην Αθήνα μαζί με τη νέα σύντροφο του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας