Η αντεπίθεση της Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζεται, με τους Ιταλούς να παίρνουν μια τεράστια νίκη στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με σκορ 82-75, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 24η αγωνιστικής της Euroleague.
Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα πέρασε από την Κωνσταντινούπολη και συνεχίζει να διατηρεί τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την είσοδό της στα πλέι οφ. Οι Ιταλοί βρίσκονται πλέον στο 13-16, δύο νίκες πίσω από την οκτάδα, ενώ οι Τούρκοι έπεσαν στο 17-12 μένοντας στις δύο νίκες πίσω από την τετράδα.
Οι κορυφαίοι
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σαμπάζ Νέιπιερ με 26 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Τιμοθί Λουβαβού-Καμπαρό που είχε 19. Από την άλλη πλευρά, για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, 22 είχε ο Τζόναθαν Μότλεϊ, 19 ο Μάρκο Γκούντουριτς και 16 ο Κάρσεν Έντουαρντς.
Η Αρμάνι είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση, βάζοντας δύσκολα στη Φενέρ. Ο Νέιπιερ ήταν καθοριστικός και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών για να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά για τους Ιταλούς, οι οποίοι εν τέλει μπόρεσαν να φτάσουν σε μια τεράστια επικράτηση και να συνεχίσουν να ελπίζουν.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς