Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο – Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα;

Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο – Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα;

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίζεται πολύ στην Τουρκία και τα σενάρια για το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει...

Η περιπέτεια του Κώστα Αντετοκούνμπο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και τους Σικάγο Μπουλς δεν διήρκησε πολύ καιρό. Μετά από λιγότερο δύο μήνες, ο Ελληνας σέντερ αποχώρησε από τους «Ταύρους», παίρνοντας τον δρόμο για την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε.

O τραυματισμός του Τζόναθαν Μότλεϊ είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη Φενερμπαχτσέ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει στην ομάδα τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Το κίνητρο για τον νεαρό σέντερ ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλο, με τα δεδομένα, ωστόσο να έχουν διαφοροποιηθεί. Λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του στην γειτονική χώρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μοιάζει… χαμένος. Ο αδερφός του Γιάννη εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και τα πρώτα σενάρια… φυγής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το ενδεχόμενο της Ελλάδας

Κάπως έτσι, πέφτει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της μετακίνησης στην Ελλάδα. Με την ιδέα της αποχώρησης από τη Φενέρ να έχει ήδη εντρυφήσει στο μυαλό του Κώστα Αντετοκούνμπο, οι φήμες τόσο για Παναθηναϊκό, όσο και για Ολυμπιακό, φουντώνουν.

Πρόκειται για έναν Ελληνα παίκτη, σε καλή ηλικία, που το όνομά του έπαιξε αρκετά για τους ερυθρολεύκους στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και το προσεχές καλοκαίρι. Ειδικά αν ο Τζοελ Μπολομπόι αποχωρήσει από το λιμάνι.

Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι βαδίζουν προς ολικό rebuilding. Το τριφύλλι θέλει ελληνικό κορμό και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία απόκτησης του Κώστα Αντετοκούνμπο, τότε δεδομένα θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο 25χρονος παίκτης εμφανίζεται στην πόρτα της εξόδου και οι αιώνιοι ετοιμάζονται για άλλη μια μεταγραφική… μάχη.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024