Ανάγλυφο οδόστρωμα στρώνεται σε δρόμους της Κηφισιάς
Στο Δήμο Κηφισιάς και σε κεντρικά του σημεία, στρώνεται ένα νέο τύπου οδόστρωμα με στοιχεία οικολογικής προσέγγισης.
Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει το έργο ανάπλασης του παραδοσιακού Κέντρου Κηφισιάς με οικολογικό ανάγλυφο οδόστρωμα.
Είναι η τρίτη παρέμβαση που πραγματοποιείται σε διαφορετικά τμήματα του κέντρου για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, με την πρωτοποριακή μέθοδο της έγχρωμης σταμπωτής ασφάλτου.
Με την εν λόγω τεχνική υπάρχει η αισθητική των κυβολίθων στην επιφάνεια του οδοστρώματος ενώ επιπλέον χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα ενισχυμένης ασφάλτου.
Παράλληλα η επίστρωση με το ειδικό υλικό νανοκεραμικής τεχνολογίας, βοηθάει στην μόνωση του οδοστρώματος ώστε τους καλοκαιρινού μήνες να μην αποθηκεύει θερμότητα και ζεσταίνει το μικροκλίμα της περιοχής.
Οι δρόμοι που θα γίνουν παρεμβάσεις αναπτύσσονται επί των οδών Κυριαζή & Λεβίδου μεταξύ των οδών Αλωνίων & Όθωνος. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με αποκλεισμούς τμημάτων οδών έως και 7/4/2023.
Το έργο ολοκληρώνεται σταδιακά καθώς η πρόοδός του εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα και την θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Σε τέσσερα στάδια θα πραγματοποιηθεί το έργο για διευκόλυνση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης με σταμπωτή έγχρωμη άσφαλτο στην οδό Κυριαζή έως Λεβίδου (από Αλωνίων έως πριν την είσοδο parking (Λεβίδου 3)). Ακολουθεί το τμήμα από το parking (Λεβίδου 3) έως πριν την διασταύρωση με την οδό Παναγίτσας.
Για τα χρονικά διαστήματα που θα γίνονται εργασίες σε συγκεκριμένα τμήματα θα υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες οι οποίες θα δίνουν εναλλακτικές διαδρομές. Το έργο πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη των Μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς.
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


























![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442