Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενισχύει την μικροκινητικότητα ο Δήμος Κηφισιάς

Ενισχύει την μικροκινητικότητα ο Δήμος Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς θέτει προς χρήση για τους δημότες του ηλεκτρικά πατίνια, με σκοπό να τα επιλέγουν για τις καθημερινές μικρές διαδρομές τους.

Ηλεκτρικά έξυπνα πατίνια  εξυπηρετούν τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης στις σύντομες διαδρομές τους μέσα στον Δήμο. Οι πολίτες που τα χρησιμοποιούν θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους το κράνος τους  και να εφαρμόζουν τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας.

«Είναι ένα καινοτόμο, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό μέσο μετακίνησης που συμβάλλει στην αποφόρτιση του κυκλοφοριακού βάρους στους δρόμους του καταπράσινου προαστίου μας» αναφέρει ο Δήμος Κηφισιάς και προσθέτει:

«Στην Ευρώπη η χρήση της μικροκινητικότητας, ηλεκτρικών πατινιών, ηλεκτρικών ποδηλάτων και συμβατικών ποδηλάτων, σημειώνει εντυπωσιακούς ρυθμούς αύξησης τα τελευταία χρόνια και τείνει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των κατοίκων των πόλεων και όχι μόνο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024