Μια σημαντική μέρα σήμερα για την Αθηνά Οικονομάκου. Από το πρωί δέχεται ευχές για τα γενέθλια του γιου της.
Από το πρωί του Σαββάτου 11/3 λοιπόν, η τρυφερή μανούλα θέλησε να ετοιμάσει το πιο εντυπωσιακό πάρτι για τον πρίγκιπά της, διοργανώνοντας ένα μοναδικό απόγευμα με τους αγαπημένους του φίλους.
Το εντυπωσιακό πάρτι
Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πλάνα και φωτογραφίες, τόσο από τον εντυπωσιακό στολισμό, όσο και από την τούρτα που επέλεξε για τον Μάξιμο, ενώ και οι αγαπημένες φίλες της ηθοποιού δημοσίευσαν σχετικά στιγμιότυπα από τα πάρτι.
Όπως θα δεις, ο Μάξιμος λατρεύει τον Σούπερ Μάριο, για αυτό και η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε μια σχετική τούρτα αλλά και τον ανάλογο στολισμό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας