Κέιτ Μίντλετον: «Xούφτωσε» τον πρίγκιπα Oυίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA και έγινε viral
Η κίνηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας κάνει τον γύρο του κόσμου
Τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στην 76η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί, στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η 41χρονη επέλεξε για τη βραδιά ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλά γάντια και χρυσά σκουλαρίκια ενώ ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν, με βελούδινο σακάκι και παπιγιόν.
Εκτός από την εκθαμβωτική τους εμφάνιση, η Κέιτ έχει γίνει viral επειδή… «χούφτωσε» τον Ουίλιαμ.

Το βίντεο με την κίνησή της τις τελευταίες ώρες «παίζει» παντού και τα σχόλια στα social media δίνουν και παίρνουν, αφού η πριγκίπισσα έσπασε το πρωτόκολλο.
Το στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα της Vogue και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Ακριβώς όπως εμείς. Ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση», γράφει η λεζάντα που το συνοδεύει το βίντεο.
Δείτε το παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Χαμός στα σχόλια
Οι χρήστες κάτω από την ανάρτηση έκαναν τα δικά τους σχόλια και «έδωσαν ρέστα». Άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα γινόταν αν το έκανε αυτό στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ ενώ άλλοι σχολίασαν το ντύσιμό τους.
«Μόλις παρακολούθησα το βίντεο, σκέφτηκα ότι αν το έκανε η Μέγκαν θα δεχόταν επίθεση», «Βασικά, προσπαθεί να του κρατήσει το χέρι», «Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ή μήπως αυτό θα ίσχυε μόνο για την Μέγκαν και τον Χάρι;», «Είναι οι πιο καλοντυμένοι που έχω δει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια.
- Onirama: Διαλύθηκε το συγκρότημα μετά από το 25 χρόνια – Τι λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442