Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Ο Κάρολος δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ όταν πέθαινε η Ελισάβετ

Πρίγκιπας Χάρι: Ο Κάρολος δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ όταν πέθαινε η Ελισάβετ

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι. Η άρνηση του Καρόλου να βρεθεί στο Μπαλμόραλ η Μέγκαν Μαρκλ.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις από το επερχόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι. Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο πολύκροτο «Spare» ο πρίγκιπας Χάρι, είπε στον δευτερότοκο γιο του να μη φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ ενώ πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ.

«Μην ξαναμιλήσεις έτσι στη γυναίκα μου με αυτόν τον τρόπο» φέρεται να απάντησε στον βασιλιά Κάρολο ο πρίγκιπας Χάρι. Ο 38χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν στο Λονδίνο όταν επιδεινώθηκε η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Χάρι στην εκρηκτική βιογραφία του, δεν ήταν ευπρόσδεκτη από τον βασιλιά Κάρολο. Φέρονταν να ήθελαν να πετάξουν στο Μπαλμόραλ για να είναι στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ τις δύσκολες στιγμές.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εκείνη την ημέρα έμεινε σπίτι με τον πρίγκιπα Τζορτζ, τη Charlotte και τον Louis, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιβιβάστηκε σε πτήση με άλλα μέλη μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η άρνηση για τη Μέγκαν Μαρκλ

Λίγα λεπτά αφού το Buckingham Palace ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν καλά στην υγεία της, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε πως θα πετούσαν στη Σκωτία.

Επρόκειτο να παρευρεθούν στην τελετή της απονομής των βραβείων WellChild στο Λονδίνο εκείνο το βράδυ. Τα σχέδιά τους άλλαξαν για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Λίγο αργότερα βγήκε και νέα ανακοίνωση. Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξίδευε τελικά μόνος του. Αποκαλύπτει τώρα πως ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του έδωσε ρητή εντολή. Να μην πάρει τη Μέγκαν Μαρκλ μαζί του.

Πέταξε έτσι με ιδιωτικό τζετ στη Σκωτία και έφτασε στο Μπαλμόραλ μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονταν κοντά στη βασίλισσα, η Ελισάβετ βρισκόταν υπό τεράστια πίεση από τις επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική οικογένεια.

Σε ένα συγκινητικό απόσπασμα από την πολύκροτη αυτοβιογραφία του, ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει πώς έμαθε τον θάνατο της βασίλισσας. Είδε την είδηση που έπαιζε πλέον στο BBC.

Όταν έφτασε στο Μπαλμόραλ, τον υποδέχτηκαν και τον οδήγησαν στο δωμάτιο που βρισκόταν η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ. Αναφέρεται στα τελευταία λόγια που της είπε. Ήλπιζε να είναι ευτυχισμένη. Της είπε πως τη θαύμαζε.

«Ο Κάρολος είπε στον πρίγκιπα Χάρι πως δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν Μαρκλ να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή» αποκάλυψε πηγή στη Mail Online. «Τον ενημέρωσε πως δεν θα πήγαινε η Κέιτ Μίντλετον και ότι έπρεπε να περιοριστούν στα στενά μέλη της οικογένειας».

Έφυγε από το Μπαλμόραλ μετά από 12 ώρες που θρήνησε τη γιαγιά του μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του. Φωτογραφήθηκε μόνος του ενώ μετέβαινε στο αεροδρόμιο του Aberdeen. Μια από τις υπαλλήλους του αεροδρομίου του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της ενώ ανέβαινε στα σκαλιά του αεροπλάνου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024