Η Μπάγερν Μονάχου πήγε στο Παρίσι για αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League, καταφέρνοντας να φύγει με τη νίκη αφού επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν.
Οι Βαυαροί είχαν στο πλευρό τους τον κόσμο τους ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του «Παρκ ντε Πρενς», για να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας τους απέναντι στον γαλλικό σύλλογο.
Μάλιστα οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν και ένα μήνυμα να στείλουν με αφορμή τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς. Συγκεκριμένα, ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο και έγραψαν χαρακτηριστικά: 70 €; Δεν είμαστε ακόμα ο Νεϊμάρ, 20 είναι αρκετά»!
Δείτε το πανό:
“¿70€? Todavía no somos Neymar. Veinte es suficiente»
La afición del Bayern quejándose hoy en París del precio de las entradas para la Champions pic.twitter.com/njzYi0yM7D
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League