Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο τηλεφώνημα της Emma Pattison - Λίγα λεπτά μετά θα έπεφτε νεκρή με την κορούλα της

Το τελευταίο τηλεφώνημα της Emma Pattison – Λίγα λεπτά μετά θα έπεφτε νεκρή με την κορούλα της

Ήταν αυτό το τηλεφώνημα που έκανε τους δικούς της ανθρώπους να τρέξουν κοντά στην Emma Pattison.

Λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή. Το αγωνιώδες τηλεφώνημα της Emma Pattison στην αδερφή της Deborah Kirk και τον σύζυγό της ώθησε τους συγγενείς της να τρέξουν κοντά της. Δεν πρόλαβαν. Ανακάλυψαν το πτώμα της Emma, του συζύγου της George και της 7χρονης κορούλας τους Lettie.

Ήταν ο 39χρονος σύζυγός της που πυροβόλησε την Emma Pattison και την 7χρονη κορούλα τους. Μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Η διευθύντρια του Epsom College είχε καλέσει την αδερφή της λίγα λεπτά νωρίτερα.

Δεν θα προλάβαιναν οι δικοί της άνθρωποι. Όταν έφτασαν στο σχολείο τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισαν τα πτώματά τους. Η Emma Pattison ήταν η πρώτη γυναίκα επικεφαλής στο Epsom College.

«Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν λίγο πριν πάρει τη δουλειά στο Epson College. Μου το είπε ότι μόλις είχε πάρει τη δουλειά. Θα γινόταν διευθύντρια σε αυτό το μεγάλο, διάσημο σχολείο. Δεν είχα δει ούτε την ίδια, ούτε την κορούλα της από εκείνη την ημέρα», σημείωσε γείτονας της οικογένειας.

Χαρακτηρίζοντας φρικτό αυτό που συνέβη, ανέφερε πως ποτέ δεν είχε ακούσε το ζευγάρι να μαλώνει. «Φαίνονταν να τα έχουν όλα. Ένα ωραίο σπίτι, καλές δουλειές και πολλά χρήματα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο καβγάς και οι κατηγορίες στην Emma Pattison

Η μοναδική φορά που το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ήταν το 2016. Ήταν ο George που είχε καλέσει την αστυνομία. Κατηγόρησε τη σύζυγό του πως τον χαστούκισε στη διάρκεια ενός οικογενειακού καβγά.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, είχε ήδη μετανιώσει την κλήση του. Υποβάθμισε το θέμα ως κάτι ασήμαντο. Δεν είχε συνειδητοποιήσει τι θα ακολουθούσε.

Οι αστυνομικοί στο Surrey προσπαθούν πλέον να συνθέσουν τα στοιχεία. Να συνειδητοποιήσουν τι μεσολάβησε. Θέλουν να συνθέσουν το ακριβές χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που οδήγησαν στην τραγωδία.

Εμφανίζονται, ωστόσο, σίγουροι πως δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτων, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό.

Το Epson College αποφάσισε να ενημερώσει τους γονείς των μαθητών πως το εξάμηνο θα τελείωνε νωρίτερα. «Το σοκ και η φρίκη των τελευταίων ημερών ήταν πρωτοφανή. Ο αντίκτυπος σταπαιδιά δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο χρειάζονται», σημείωσε ο εκτελών χρέη διευθυντή Paul Williams.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024