Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στο Άινταχο: Η Xana πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της - Άρπαξε το μαχαίρι από τον δολοφόνο

Μακελειό στο Άινταχο: Η Xana πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της – Άρπαξε το μαχαίρι από τον δολοφόνο

Αντιστάθηκε στον δράστη η 20χρονη Xana Kernodle στο μακελειό στο Άινταχο. Μάχη για να πάρει το μαχαίρι από τον δράστη.

Μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε η Xana Kernodle. Η Xana αντιστάθηκε σθεναρά στον μακελάρη του Άινταχο. Φέρεται να του άρπαξε επανηλειμμένα το μαχαίρι αφότου είχαν δολοφονηθεί άγρια οι τρεις φίλοι της στο φοιτητικό τους σπίτι.

Ήταν η 21χρονη Kaylee Goncalves, η 21χρονη Madison Mogen, οι οποίες βρέθηκαν στο ίδιο κρεβάτι, τα πρώτα θύματα του μακελάρη Bryan Kohberger. Ακολούθησαν οι άγριες δολοφονίες της Xana Kernodle και του 20χρονου Ethan Chapin.

H Xana αντιστάθηκε μέχρι τέλους για τη ζωή της. Τα δάχτυλά της είχαν σχεδόν αποκοπεί στην προσπάθειά της να του αρπάξει το μαχαίρι. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως ταιριάζουν με όσα αποκάλυψε ο πατέρας της Jeffrey Kernodle τον Νοέμβριο.

Ήταν λίγο μετά το μακελειό στο Άινταχο που ο Jeffrey δήλωνε στο CBS 5 ότι η νεκροψία φανέρωνε τα κοψίματα στα χέρια της 20χρονης κόρης του Xana Kernodle.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι τρεις φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Άινταχο είχαν δει τον Bryan Kohberger να κάθεται μόνος του. Ήταν λίγες εβδομάδες πριν το τετραπλό φονικό στο Άινταχο.

Η Chelsea, δευτεροετής φοιτήτρια, τον είχε δει να τρώει μόνος του στο εστιατόριο λίγο πριν από το τετραπλό φονικό της 13ης Νοεμβρίου που συγκλόνισε το Άινταχο.

«Ήταν ο τύπος που θα κοιτούσε επίμονα. Δεν θα κοιτούσε αλλού αν τον έπιανες να σε κοιτάζει. Σαν να ήθελε να καταλάβεις ότι σε κοιτούσε. Δεν χαμογελούσε, δεν έγνεφε, δεν έλεγε τίποτα. Απλά κοιτούσε».

Οι μαρτυρίες και τα ευρήματα για τον μακελάρη του Άινταχο

Το βλέμμα του, όπως ανέφερε στο People, την έκανε να αισθάνεται άβολα. Έφυγε με τις φίλες της επειδή ήθελαν να ξεφύγουν από την παρουσία του στο μέρος.

Άβολα είχε αισθανθεί από τον τρόπο που την κοίταζε μία ακόμα φοιτήρια. Είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στην πανεπιστημιούπολη. Είναι σίγουρη πως τον είχε δει σε αρκετές περιπτώσεις.

«Σίγουρα τον είδα πάνω από μία φορά. Ήταν πολύ ήσυχος και πολύ έντονος. Κοιτούσε έντονα. Με έκανε να νιώθω άβολα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι μαρτυρίες έρχονται μετά την ανακοίνωση των αρχών πως ο ύποπτος για τις τέσσερις δολοφονίες Bryan Kohberger είχε περάσει χρόνο στην πανεπιστημιούπολη πριν διαπράξει το άγριο τετραπλό φονικό.

Μετά την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το Άινταχο, το πανεπιστήμιο προσέλαβε περισσότερους αστυνομικούς στην πανεπιστημιούπολη και αύξησε τις περιπολίες στον χώρο. Ανεξάρτητα από τη σύλληψη του Bryan Kohberger, ανακοίνωσαν πως το μέτρο θα παραμείνει σε ισχύ.

Υπενθυμίζεται πως ο Bryan Kohberger, ο οποίος σπουδάζει εγκληματολογία στο WSU, έχει κατηγορηθεί για το τετραπλό φονικό στο πανεπιστήμιο του Άινταχο. Ήταν η θήκη του μαχαιριού που έμεινε στο φοιτητικό σπίτι που πρόδωσε την ταυτότητά του. Ταύτισαν το DNA που βρέθηκε στη θήκη.

Δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι ανακαλύφθηκε, μεταξύ άλλων ευρημάτων, ένα μαξιλάρι μέσα στο αίμα στο διαμέρισμα του Bryan Kohberger στην Ουάσινγκτον.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024