«Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον», ανέφερε χθες ο δικηγόρος του Ατρομήτου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπόθεση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.
Σήμερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο στον Libero FM, κατάθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ομάδας του Περιστερίου και θα παραστεί ως διάδικη στην υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ! Οι Πράσινοι, έχοντας έννομο συμφέρον, καθώς διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, θα εκπροσωπηθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League και θα ζητήσει να διεξαχθεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία.
Όπως έγινε γνωστό, η πράσινη ΠΑΕ ζητάει να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση της, να απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ και να διαταχθεί η διεξαγωγή του επίδικου αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΑΕΚ σε νέα ημερομηνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόσθετη παρέμβαση, θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης.
Όπως ανέφερε χθες ο δικηγόρος του Ατρομήτου, Αλέξης Κούγιας, «εάν κάποια από τις δύο πλευρές (σ.σ Ατρόμητος και ΑΕΚ) δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS», με τον γνωστό ποινικολόγο να εκφράζει την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. «Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.