Ο διάδοχος του Μαρτς φαίνεται πως είναι κοντά στη Λιντς με τον Αντονι Ιραόλα να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο διάδοχος του Μαρτς φαίνεται πως είναι κοντά στη Λιντς με τον Αντονι Ιραόλα να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας θα αναλάβει από ότι φαίνεται το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» – Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 [Εικόνες]

Μετά τις απορρίψεις από Κορμπεράν και Ραούλ, τα παγώνια στράφηκαν στον νυν τεχνικό της Ράγιου Βαγιεκάνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκεί εδώ και 2,5 χρόνια και το συμβόλαιο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr