Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπάσιμο» από το Κατάρ για την αγορά της Γιουνάιτεντ

«Μπάσιμο» από το Κατάρ για την αγορά της Γιουνάιτεντ

Ενδιαφέρον από το Κατάρ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να υπάρχει σύμφωνα με τους Άγγλους!

Νέο ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως υπάρχει αφού επενδυτές από Κατάρ φαίνεται να δείχνουν ζεστοί να αναλάβουν το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail ομάδα ιδιωτών από τον αραβικό κόσμο είναι έτοιμη να καταθέσει μυθική προσφορά για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων. Οι Καταριανοί θεωρούν την ομαδα ως «κόσμημα» για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δείχνουν ικανοί να κάνουν το ολοκληρωτικό βήμα.

Τα αδέρφια Γκλέιζερ φαίνεται πως κοστολογούν την ομάδα με κάτι περισσότερο από 6 δισεκατομμύρια λίρες. Στο όλο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και η ολοκληρωτική ανάπλαση του εμβληματικού «Ολντ Τράφορντ» και ένα ποσό της τάξης των 2 και περισσότερων εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί εμπόδιο για το αραβικό fund.

Η συζήτηση κινείται στα πλαίσιο πλήρης εξαγοράς και όχι μέρους της ομάδας. Η ομάδα από το Κατάρ επιθυμεί να χρηματοδοτήσει επαρκώς το σύλλογο και έτσι να δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Ερικ Τεν Χαγκ να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος, επιστρέφοντας ξανά στους τίτλους!

Βέβαια υπάρχει και το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν γίνεται να υπάρχουν κάτω από το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς δύο σύλλογοι. Όμως, εάν το πράγμα οδηγηθεί σε τόσο τελικό στάδιο η τελική προσφορά αναμένεται να γίνει από διαφορετικούς επενδυτές για να μην υπάρξει κάποιο κώλυμα στην όλη διαδικασία.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024