Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίζονται οι πρώτες αντιδράσεις για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από στελέχη της Κυβέρνησης.
«Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Από την μεριά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έγραψε στο twitter: «Τέλος εποχής. Υπήρξε Ολυμπιονίκης, Αξιωματικός, Βασιλιάς. Πάντα Έλληνας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος. Επέλεξε να πεθάνει στην Πατρίδα του» έγραψε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγραψε «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.