Νίκος Ευαγγελάτος: «Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια…» – Το συγκινητικό μήνυμα
«Χριστούγεννα για εμένα είναι...»
Ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να στείλει το δικό του εορταστικό μήνυμα στη Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε στο πλατό του «Σπίτι με το MEGA» αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του MEGA, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα να γεμίζουν τη βραδιά με τις φωνές και τα τραγούδια τους.
Ωστόσο, είχε και μία μικρή έκπληξη, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος από το στούντιο του Live News της έστειλε τις ευχές του για τις φετινές γιορτές.
Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην τηλεθέαση με απόλυτη πρωτιά για το «Σπίτι με το MEGA»
«Χριστούγεννα για εμένα είναι…»
«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα Ρούλα, καλησπέρα σε όλους τους προσκεκλημένους. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλές οι γιορτές που περνάμε και να είναι καλή η χρονιά που έρχεται. Με τα χρόνια λίγο τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζουν και αυτά που ζούμε και περνάμε στη γιορτινή περίοδο» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA.
«Έτσι, λοιπόν, για μένα είναι μια μεγάλη χαρά αυτές οι μέρες σπάνια πια να είναι εδώ τα παιδιά μου και να ‘ναι όλη η οικογένειά μου ξανά εδώ. Επειδή τα δύο από τα τρία μου παιδιά ζουν στο εξωτερικό, Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: είναι να δω τα ξενάκια μου, αυτά που είναι μακριά και πάντα με πολλή συγκίνηση και ανυπομονησία περιμένω και εγώ και η Τατιάνα» εξομολογείται.
«Να έχουμε όλοι τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, γλυκές και ζεστές γιορτές. Μια υπέροχη χρονιά το 2023» έκλεισε το μήνυμά του ευχόμενος ο Νίκος Ευαγγελάτος.
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)



























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442