Ηλεκτρικός: Πτώση ατόμου στον σταθμό Πευκάκια
Διακοπή των δρομολογίων
Μία γυναίκα περίπου 60 ετών παρασύρθηκε νωρίς το βράδυ από διερχόμενο συρμό κοντά στον σταθμό Πευκάκια του ΗΣΑΠ.
Από το χτύπημα η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά και χωρίς τις αισθήσεις της έπεσε στις ράγες ενώ ο συρμός πρόλαβε και σταμάτησε πριν την πατήσει.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις ωστόσο δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια ενέργεια απεγκλωβισμού.
Η γυναίκα ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς αισθήσεις.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε περάσει σε σημείο της αποβάθρας που απαγορεύεται για τους επιβάτες.
Λόγω του ατυχήματος υπάρχει διακοπή των δρομολογίων του ΗΣΑΠ και οι συρμοί κινούνται από τον σταθμό «Κηφισιά» μέχρι «Ειρήνη» και από «Άνω Πατήσια» μέχρι «Πειραιά».
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442