Το σύνθημα του Μίτσελ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το σχόλιο του Ισπανού προπονητή για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή του Μέσι.
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για τη Super League, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21/12, 20:00), και ο Μίτσελ μίλησε στη NOVA για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με τη ψυχολογία του νικητή ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.
Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έτοιμοι και πολύ συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε. Όμως ξέρουμε πολύ καλά τη βαθμολογική μας θέση. Για το που βρισκόμαστε και το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τους βαθμούς. Για να… διορθώσουμε τη θέση μας».
Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαστε το φαβορί λόγω της διαφοράς (εννοεί τον ΠΑΣ). Όμως εμείς έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για κάθε αντίπαλο».
Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επανέλθει στον καλό δρόμο στο πρωτάθλημα: «Να παίζουμε με τη ψυχολογία του νικητή. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες εάν θέλουμε να ανακτήσουμε τη θέση μας».
Για τις επιλογές του και το ρόστερ: «Οι παίκτες έχουν δεχθεί πως υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Να είναι συνειδητοποιημένοι για την ομάδα που παίζουν».
Για τους μουντιαλικούς: «Ο Ινμπόμ δεν σταμάτησε να προπονείται καθόλου. Ακόμα και την εβδομάδα που είχε άδεια με την Εθνική».
Για τον Μέσι: «Η ιστορία και οι εξελίξεις ήταν δίκαιες απέναντι στον Μέσι. Τον δικαίωσαν. Ήταν μία δίκαιη στέψη σε αυτό το Μουντιάλ για τον Μέσι. Δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει χωρίς τον τίτλο. Ένας τίτλος που αποδεικνύει την αλήθεια».
Ο παίκτης του Αστέρα έχασε τη σύζυγό του και το κλίμα ήταν βαρύ. Ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς, όμως άφησε χώρο στον Λεβαδειακό που ισοφάρισε το 76’ με τον Μπάλτσι
Στις καθυστερήσεις του αγώνα γλίτωσε τον ένα βαθμό η Μπράιτον που πήρε το 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, χάρη σε γκολ του Ρουτέρ. Συμμετοχή σε αυτό είχε και ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.