Σύμφωνα με πληροφορίες της κρητικής ιστοσελίδας cretapost, χτες το μεσημέρι ο ανιψιός πήγε στο σπίτι του θείου αλλά πριν προλάβει καλά καλά να μπει μέσα στο σπίτι ο μανιασμένος θείος, τού όρμησε, ξυλοφορτώντας τον… Τον χτυπούσε με μανία, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κεφάλι και στο σώμα.
Γιατί ο θείος χτύπησε τον ανιψιό; Η αστυνομία ερευνά τους λόγους
Πρόκειται για τον 61χρονο θείο και ανιψιό ηλικίας 29 ετών. Οι γείτονες που έγιναν μάρτυρες του δραματικού περιστατικού κάλεσαν την Άμεση Δράση η οποία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 61χρονο ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Παράλληλα διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς ευτυχώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο θείος επιτέθηκε στον ανιψιό του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας