Τις… τελευταίες του διακοπές στην Κρήτη έκανε ένας ακόμα τουρίστας καθώς εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ο άτυχος 65χρονος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα του ξενοδοχείου και έχασε τις αισθήσεις του.
Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύντροφός του και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.
Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γουβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός του βρίσκεται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.