Συνελήφθη, χθες (21/10) το απόγευμα στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 25χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ληστείες.
Σκληρή συμπεριφορά προς τα θύματα
Ειδικότερα, ο 25χρονος μαζί με συνεργούς, προσέγγιζαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως ανήλικους και με την απειλή μαχαιριών και χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες εκδήλωναν ιδιαίτερα σκληρή συμπεριφορά προς τα θύματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας