Ελβετία: Μια Γερμανίδα έκαψε με καμινέτο τη ρεσεψιονίστ ενός ξενοδοχείου απ’ όπου την είχαν διώξει
Η Γερμανίδα συνήθιζε να μπαίνει κρυφά σε ξενοδοχεία της Ελβετίας, σύμφωνα με τους μάρτυρες.
Μια Εσθονή ρεσεψιονίστ, εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της Λωζάνης στην Ελβετία, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μια Γερμανίδα την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και την έκαψε με καμινέτο.
Η 38χρονη υπάλληλος του ξενοδοχείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και «η ζωή της κινδυνεύει», ανέφερε η αστυνομία της Λωζάνης, καθώς η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του κορμού.
Διαβάστε επίσης: Δάγκωσε γιατρό σε νοσοκομείο γιατί δεν της επέτρεπαν να καπνίσει
Συνελήφθη η δράστιδα
Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών, η δράστιδα περιέλουσε το θύμα με εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να την κάψει με το καμινέτο.
Η 44χρονη ύποπτη συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα στο κέντρο της Λωζάνης και στην κατοχή της βρέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην επίθεση.
Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις μαρτύρων, αναφέρουν ότι η Γερμανίδα εκδιώχθηκε μία ημέρα νωρίτερα από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν το θύμα.
«Την έβγαλαν από το ξενοδοχείο μας», είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Έρικ Φάσμπιντ, στην εφημερίδα 24 Heures. «Φεύγοντας, στράφηκε στην υπάλληλό μου και της είπε: εσένα, θα σε σκοτώσω».
Έμπαινε παράνομα σε ξενοδοχεία
Ο Φάσμπιντ τόνισε ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές την αστυνομία για την «ανεπιθύμητη» επισκέπτρια. «Την Τρίτη, την τραβήξαμε και φωτογραφία», ανέφερε.
Η Γερμανίδα συνήθιζε να μπαίνει κρυφά σε ξενοδοχεία της Λωζάνης, σύμφωνα με τους μάρτυρες.
«Πρόκειται για μια γυναίκα, που έμπαινε λαθραία στα ξενοδοχεία, παραπλανώντας το προσωπικό. Έμπαινε από την έξοδο κινδύνου. Την βρίσκαμε συχνά στην αίθουσα το πρωινού. Καμία φορά κοιμόταν στο κλιμακοστάσιο ή στον χώρο φύλαξης των αποσκευών. Είναι τρελή», σχολίασε ο Φάσμπιντ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442